Voetbal4u.com

Eredivisie Veronica Inside maakt gehakt van Ryan Babel: “Het is helemaal niks”

Ryan Babel heeft sinds zijn komst deze winter nog geen pannen kunnen breken bij Ajax. In de Europa League-wedstrijd tegen Getafe van midweeks maakte hij een erg zwakke indruk.

“Hij heeft zolang hij bij Ajax speelt, nog geen knikker geraakt. Het is helemaal niks”, reageert René van der Gijp vrijdagavond in Veronica Inside. Johan Derksen: “Nee, het voegt niks toe. Het rent en het vliegt en het heeft roze haar, en dat was het.”

Zijn opvallende ‘toneelstukje’ in Spanje zorgt ook voor verbazing. “Ik vond het een lachertje, want hij liet daarmee zien hoe geïrriteerd ze waren en dat ze helemaal uit hun spel werden gehaald”, aldus Jan Boskamp. Van der Gijp haakt in: “Dat roze haar, dat doe je toch ook niet? Dat kan toch niet? Neymar had het ook, maar die heeft het er na drie dagen afgehaald.”

Derksen besluit: “Als zo’n man bij de kapper komt en zegt: ‘Doe maar kort. En roze.’ Dan moet zo’n kapper een psychiater bellen, of de deuren sluiten, maar het níet doen. Een volwassen man van in de dertig die tegen de kapper zegt: ‘Doe het maar roze vandaag…'”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.