Voetbal4u.com

Eredivisie Wim Kieft maakt gehakt van Ajax: ‘De Ajacieden waren net zo ergerlijk als Getafe’

Wim Kieft heeft zich vreselijk lopen ergeren tijdens de wedstrijd Getafe – Ajax. Na afloop ging het vooral over het slechte gedrag van de thuisploeg maar de analist vond het gedrag van Ajax ook niet al te best.

“Het meest irritante aan Getafe – Ajax was toch hoe de Ajacieden zich lieten gaan en zich druk maakten om allerlei randzaken in plaats van hun kwaliteiten aan te spreken en gewoon te voetballen”, schrijft Kieft zaterdag in zijn column voor De Telegraaf. De kop boven het stuk is dan ook duidelijk: “De Ajacieden waren net zo ergerlijk als Getafe.”

“Natuurlijk erger je je aan het gedrag van de spelers van Getafe, maar Ryan Babel die raar begint te rollen en Daley Blind die verbaal de strijd aan gaat met die gasten… Uitgerekend de twee routiniers die alles al hebben meegemaakt, lieten zich gek maken”, constateert Kieft. “Blijf ervan weg, concentreer je op het voetbal in plaats van bezig te zijn met de spelers van Getafe en de scheidsrechter.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.