Voetbal4u.com

Eredivisie Oranje lonkt voor Feyenoorder: ‘Heb hem netjes de hand geschud’

Bondscoach Ronald Koeman maakt op het moment een rondje langs de velden bij de Oranje-internationals om te kijken hoe het ervoor staat. Gisteren was hij bij Feyenoord.

Koeman volgde de training van de Rotterdammers en zag daar uiteraard Steven Berghuis aan het werk, maar volgens De Telegraaf bekeek hij ‘in zijn ooghoek’ ook Justin Bijlow. “Ja, ik heb de bondscoach niet gesproken, wel gezien en netjes de hand geschud”, reageert Bijlow in de krant.

Zijn trainer Dick Advocaat liet onlangs weten dat hij de jonge doelman ‘goed genoeg’ voor Oranje vindt. “Ik weet hoe het werkt, maar ik moet één ding doen: iedere wedstrijd presteren bij Feyenoord en dan zien we of de bondscoach iets voor me in petto heeft: Jong Oranje of het grote Oranje. Ik ken de bondscoach wat langer omdat hij me eerder tweemaal uitnodigde voor een oefenstage bij het grote Oranje. Dat was in de tijd dat ik bij Feyenoord onder de lat stond toen Giovanni van Bronckhorst trainer was.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.