Voetbal4u.com

Eredivisie Kjell Scherpen reageert op keeperskwestie bij Ajax

Jong Ajax speelde gisteren een uitwedstrijd bij Helmond Sport en wisten deze met 0-2 te winnen. Kjell Scherpen stond op doel bij de jonge Amsterdammers.

“Het is altijd lekker om te spelen. We hebben de nul gehouden, dus een prima avondje”, beaamt de oud-doelman van FC Emmen tegenover FOX Sports. “Elke wedstrijd die ik kan spelen, wil ik spelen. Dan moet je jezelf op het hoogste niveau naar boven brengen. Ik ben blij om weer een wedstrijd te hebben mogen spelen.”

De keepers van Ajax zorgden de afgelopen weken voor veel discussie. Zowel Bruno Varela als Dominik Kotarski blunderde hopeloos in ‘Jong’, maar toch werd Scherpen nauwelijks genoemd voor Getafe-uit. “Varela, de tweede keeper, heeft gewoon gespeeld. Een logische keuze van de trainer.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *