Voetbal4u.com

Spanje ‘Lionel Messi en Cristiano Ronaldo in verband gebracht met Inter Miami FC’

Zowel Lionel Messi als Cristiano Ronaldo worden in verband gebracht met een transfer naar het Amerikaanse Inter Miami FC. De club van David Beckham debuteert dit seizoen in de MLS en hij wil diverse grote namen gaan strikken.

Ronaldo en Messi zouden hun prachtige carrières gaan afsluiten in Miami. De 35-jarige Portugees komt dan waarschijnlijk wat eerder dan de 32-jarige Argentijnse dribbelaar. Adrian Heath, trainer van Minnesota United, is uitgesproken over hun eventuele komst. “Ik hoor al een tijdje dat er in de toekomst echt grote aankopen worden gedaan door Miami en de namen van Ronaldo en Messi hoor ik het vaakst”, aldus de oefenmeester in The Daily Mirror.

“Het zou geweldig zijn voor het Amerikaanse voetbal als zulke spelers naar de MLS komen en als iemand het voor elkaar kan krijgen, is het Beckham”, aldus Heath. “Voor Ronaldo en Messi zijn er eigenlijk maar twee bestemmingen denkbaar: Los Angeles en Miami. Maar ik zie ze echt alleen naar Miami vertrekken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.