Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord komt met grote verrassing in kraker met PSV’

Volgende week gaat Feyenoord op bezoek bij PSV. Een mooi affiche natuurlijk in de Eredivisie. En het kan zo maar zijn dat trainer Dick Advocaat met een grote verrassing op de proppen komt.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Luis Sinisterra is er vanwege zijn zware knieblessure voorlopig niet meer bij en dus krijgt Sam Larsson misschien wel zijn laatste échte kans in de Kuip. De Zweed kostte Feyenoord in de zomer van 2017 bijna vijf miljoen euro, maar zijn sterke optredens voor de Rotterdammers waren sindsdien spaarzaam. Ook tegen Fortuna Sittard hield het, na een redelijke start, niet over met de Scandinaviër.”

“En in een uitwedstrijd tegen PSV weet je bij voorbaat dat je als linkerspits van Feyenoord ook achter rechtsback Denzel Dumfries aan zult moeten rennen”, zo schrijft clubwatcher Mikos Gouka. “Daardoor is linksback Ridgeciano Haps opeens een serieuze concurrent voor de positie van Larsson. Haps heeft een passeeractie, is snel én kan uiteraard goed verdedigen. Haps dus tegenover Dumfries? Het zou zomaar kunnen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.