Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech mogelijk de dupe van maatregel Ten Hag’

Ajax staat donderdag voor een zware klus. Ze moeten namelijk een 2-0 achterstand weten goed te maken op Getafe. De Telegraaf denkt dat trainer Erik ten Hag voor dit duel gaat ingrijpen.

Het medium schrijft: “De komende dagen zal Ten Hag de hand ook in eigen boezem moeten steken. Ajax oogt al duels achter elkaar slap en ongeïnspireerd. En het blijft de vraag waarom hij de combine Dusan Tadic-Donny van de Beek niet in ere herstelt. Als spits blonk de Serviër vorig seizoen uit in alle topwedstrijden en dit seizoen is het op de flanken behelpen.”

Daar voegt De Telegraaf aan toe: “Van de Beek was pal achter de routinier misschien wel de beste nummer tien van de Champions League, terwijl hij verder naar achter minder tot zijn recht komt. In Almelo was hij bij afwezigheid van Ziyech op zijn vertrouwde plek een van de weinige voldoendes bij Ajax. Tadic in de spits en Van de Beek daarachter kan het zoekende elftal tegen Getafe, AZ en FC Utrecht houvast geven. Dat Ziyech in dat geval vanaf rechts moet spelen, is vervelend voor hem, maar lijkt in het belang van het elftal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.