Voetbal4u.com

‘Ronald Koeman krijgt dramatisch nieuws over Matthijs de Ligt’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Het is flink zweten voor bondscoach Ronald Koeman. Een aantal belangrijke spelers van Oranje zijn geblesseerd en andere verkeren in een slechte vorm. Ook Matthijs de Ligt maakt een moeilijke fase door bij zijn club.

Süleyman Öztürk, de buitenland-watcher van Voetbal International, constateert dat Giorgio Chiellini nu alweer een enorme status geniet ondanks een maandenlange absentie. “Ze zijn Chiellini aan het klaarstomen. Dat hoeft natuurlijk niet, maar hij is wel je aanvoerder en die zal er in de grote wedstrijden moeten staan.”

“Sarri is hem aan het klaarstomen en iedereen kan het uittekenen”, concludeert Öztürk. “Matthijs de Ligt zal het ook wel zien aankomen, maar hij zal op de trainingen een heel hoog niveau moeten halen wil hij Chiellini uit de basis spelen.”

La Gazzetta dello Sport gaf aan dat De Ligt waarschijnlijk mag spelen tegen Olympique Lyon en Chiellini tegen Internazionale. Echter, de competitietopper dreigt uit het schema te worden gegooid door het coronavirus dat Italië momenteel domineert. Dat geeft Juventus-trainer Maurizio Sarri de gelegenheid om zijn aanvoerder tegen de Fransen al op te stellen.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *