Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax kan ongekende leegloop niet meer afstoppen’

Voor Marc Overmars de technisch directeur van Ajax wordt het een drukke zomer. De verwachting is dat er veel basisspelers van de Amsterdammers zullen gaan vertrekken. Dit denkt ook clubwatcher Mike Verweij van de Telegraaf.

“Vorig jaar dachten we dat ook, maar toen was Overmars heel stellig dat hij bijna niemand wilde laten gaan. Maar Overmars heeft daarna aangegeven dat het komende zomer bijna niet meer tegen te houden is, dus er zal een grote leegloop plaatsvinden”, opent Verweij dinsdag in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

Verweij haakt in: “Normaal gesproken vertrekt Dest, ik ga er nog steeds vanuit dat hij naar Bayern München gaat. Onana zal weggaan, Tagliafico zal weggaan, Van de Beek zal weggaan, Ziyech is natuurlijk al weg. Tel maar uit… Neres heeft ook de ambitie om te vertrekken.”

Valentijn Driessen noemt ook Daley Blind. “Blind heeft wel de ambitie om ooit nog een keer in een ander land dan Nederland. Hij gaat niet zijn carrière afbouwen bij Ajax.” Verweij wijst op een clausule in diens contract waardoor de international Ajax kan verlaten. “Het bedrag ken ik niet, maar hij hoeft niet de hoofdprijs op te leveren.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.