Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars schakelt FIFA in voor komst Braziliaan

Marc Overmars de technisch directeur van Ajax zet alles op alles om de Braziliaanse voetballer Giovanni Manson naar Amsterdam te halen. Hij is al in Nederland maar zijn club Santos gaat voor de overgang liggen. Nu heeft Overmars de FIFA ingeschakeld om de transfer zo spoedig mogelijk definitief te maken.

“CBF weigert het internationaal transfercertificaat van Giovanni af te geven, waardoor de afronding van deze transfer wordt opgehouden”, schrijven de Amsterdammers op eigen website. “Omdat Ajax en de speler zelf het met de opstelling van Santos en CBF niet eens zijn, roept de club nu de hulp van de FIFA in.”

Giovanni is een achttienjarige Braziliaanse voetballer die heeft besloten om voor zijn kansen elders te gaan. Om deze reden heeft de aanvallende middenvelder zijn contract bij Santos niet meer verlengd. Daar is de club duidelijk niet blij mee, omdat Santos dan geen recht meer heeft op een transfersom.

Mocht de overgang van Giovanni rondkomen, dan is hij hoogstwaarschijnlijk niet de enige Braziliaan die komende zomer bij Ajax aansluit. De transfer van vleugelaanvaller Antony lijkt namelijk vrijwel rond.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.