Voetbal4u.com

Eredivisie Gennaro Gattuso genadeloos over voormalig topspeler van PSV

Gennaro Gattuso de trainer van Napoli is uiterst kritisch op de Mexicaan Hirving Lozano. Hij is namelijk niet te spreken over de mentaliteit van de voormalig PSV-speler. “Lozano moet harder werken en beter worden. Ik verlang bepaalde kwaliteiten van mijn buitenspelers, maar daarover beschikt hij niet. Daarom heb ik op dit moment geen ruimte in mijn team voor hem”, vertelt hij over de voormalig PSV’er.

De Mexicaan maakte afgelopen zomer voor maar liefst 42 miljoen euro de overstap van Eindhoven naar Napels, maar wist tot nu toe nog niet op te vallen. De buitenspeler kwam eerder onder Carlo Ancelotti te spelen, maar sinds zijn vertrek ging het bergafwaarts met Lozano.

Sinds de aanstelling van Gattuso stond Lozano in dertien wedstrijden slechts eenmaal in de basis, een bekerduel tegen een laagvlieger. Hij zit vanavond overigens wél bij de selectie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.