Voetbal4u.com

Eredivisie Maximiliano Romero neemt beslissing over toekomst bij PSV

In het verleden betaalde PSV meer dan 10 miljoen euro voor de Argentijnse spits Maximiliano Romero maar in Eindhoven bakte hij er maar weinig van. Op het moment speelt hij op huurbasis voor Velez Sarsfield maar hij wil aan het einde van het seizoen weer terugkeren bij PSV.

Journalist Rik Elfrink schrijft namens het Eindhovens Dagblad: “Hij heeft nog een contract tot en met 2023 bij de Eindhovense club en heeft nog altijd als ambitie om vanaf juni te slagen bij PSV, zo laat zijn management weten. Lukt dat niet, dan wil hij elders in Europa een poging wagen om topscorer te worden.”

Romero maakte in het voorbije weekend twee goals voor zijn tijdelijke werkgever en staat nu in totaal op vijf competitiedoelpunten… “Niet heel indrukwekkend vooralsnog, maar de Argentijn heeft momenteel wel weer een basisplek bij de ploeg die in de subtop van de competitie in Argentinië meedraait. Bij PSV kwam hij amper in actie en moest hij het vooral doen met wedstrijden bij Jong PSV. Romero kampte met veel blessureleed in zijn periode in Nederland en lijkt de fysieke problemen in zijn thuisland af te hebben geworpen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.