Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax krijgt harde concurrentie in strijd om Jan Vertonghen’

Jan Vertonghen is één van de spelers die volgend jaar zomaar eens bij Ajax zou gaan kunnen spelen. De Amsterdammers moeten wel opschieten mochten ze hem daadwerkelijk willen strikken. Er is namelijk grote concurrentie voor hem.

De London Evening Standard weet woensdagmiddag immers te melden dat Internazionale serieuze belangstelling toont voor de routinier. De Italianen zouden inmiddels zelfs een eerste stap gezet te hebben om Vertonghen in te lijven.

De Engelse krant schrijft dat i Nerazzurri al contact hebben opgenomen met het kamp-Vertonghen. De oud-Ajacied moet de defensie van de Italiaanse titelkandidaat versterken, mede doordat Milan Skriniar mogelijk vertrekt.

Vertonghen kan bij Internazionale waarschijnlijk fors meer verdienen dan bij Ajax en dus lijken de Amsterdammers serieus te moeten vrezen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.