Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong moet gewoon een beetje geduld hebben’

Bij FC Barcelona speelt Frenkie de Jong op het moment niet op zijn favoeriete positie. Volgens analist Wim Kieft is het geen reden tot paniek. Hij vindt dat hij gewoon een beetje geduld moet hebben.

“We zeggen altijd dat De Jong op de plek van Busquets moet spelen, maar hij moet gewoon een beetje geduld hebben, want het is echt een geweldige speler”, zegt Kieft bij Veronica over Busquets. “De simpelheid waarmee hij speelt, hij kan de ballen legen waar ze wil. Wat ik wil zeggen is dat het geen knoeier is. Frenkie moet gewoon een beetje geduld hebben.”

Johan Derksen is het met Kieft eens. “Je kunt niet verwachten dat zo’n steunpilaar uit de basis verdwijnt voor iemand die zich nog moet bewijzen. De Jong moet zich nu op een andere positie richten, maar hij doet het niet slecht. Hij heeft wel een basisplaats en als je dat meteen afdwingt doe je het heel goed.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.