Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Orkun Kökcü teleurgesteld over contractvoorstel’

Frank Arnesen de nieuwe TD van Feyenoord moet de waarde van de spelers omhoog zien te brengen. Alleen is dit wel een moeilijke opgave. Miskoop Liam Kelly bijvoorbeeld verdiend een monstersalaris.

Hij geldt volgens Voetbal International als een ‘dure misser’. De middenvelder wordt momenteel verhuurd aan Oxford United, maar zijn jaarsalaris van zo’n 650.000 euro geldt als een soortminimum voor jonge spelers, stelt VI.

Zo was Orkun Kökcü naar verluidt teleurgesteld over het voorstel dat Feyenoord hem deed, omdat het voorgestelde salaris lager zou zijn dan dat van Kelly. Arnesen bevestigt dat Feyenenoord in gesprek is met Kökcü, die ‘beloond moet worden voor zijn ontwikkeling’.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.