Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV legt supertalent voor meerdere jaren langer vast’

PSV wil langer door met het grote talent Richie Ledezma (19). Dit weet Voetbal International te melden. Het contract van de aanvallende middenvelder loopt aankomende zomer af, maar PSV heeft een eenzijdige optie om nog een jaar langer door te gaan. Ledezma heeft zelfs gehoord dat PSV hem het liefst voor een langere tijd wil vastleggen.

Het Eindhovense talent lijkt daar meer dan content mee te zijn en wacht in smart af op het bod van PSV. Anderzijds hebben Gerbrands en De Jong op hun beurt een hoop vertrouwen in de verrichtingen van de jonge middenvelder, die komend jaar zomaar eens kan doorbreken.

Ledezma is een vaste waarde in de formatie van Jong PSV. De voetballer, die zowel een Mexicaanse als Amerikaanse nationaliteit heeft, speelde 24 wedstrijden, waarin hij vier doelpunten maakte en vier assists gaf.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.