Voetbal4u.com

Spanje ‘Clubeigenaar wil Messi en Ronaldo naar dezelfde club halen’

David Beckham mede-eigenaar van de Amerikaanse club Miami FC wil groot uitpakken. De ploeg begint aan haar eerste seizoen in de MLS en gaat dit doen nog zonder grote namen. Toch sluit Beckham de komst van een aantal sterren niet uit.

Diverse vedettes werden de afgelopen tijd aan Inter Miami FC gelinkt. Zo ook de twee absolute supersterren van het hedendaagse voetbal: Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Toch spelen zij nog altijd voor respectievelijk FC Barcelona en Juventus.

“Elk team wil Messi en Ronaldo hebben”, laat Beckham optekenen in gesprek met Reuters. “Elke eigenaar zou hetzelfde zeggen. Zij kunnen heel speciale dingen. Als wij de kans krijgen een van hen naar Miami te halen, dan zullen we die benutten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.