Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Oud Ajax-speler vind na acht maanden een nieuwe werkgever’

Vurnon Anita lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. Na acht maanden zonder te hebben gezeten gaat hij nu tekenen bij het Bulgaarse CSKA Sofia. Verschillende Bulgaarse sportmedia melden dat Anita in het land is gesignaleerd en binnen afzienbare tijd zijn handtekening onder een contract zal zetten.

De laatste werkgever van Anita was Leeds United, dat hem verhuurde aan Willem II. Sindsdien was Anita in afwachting op een nieuwe club en trainde hij mee bij Jong Ajax. Het duurde een tijd voordat Anita zijn nieuwe werkgever vond.

Anita doorliep de jeugdopleiding van Ajax en debuteerde in 2008 voor het eerste elftal. Na zijn transfer naar Newcastle United kwam hij uit voor Leeds United en Willem II.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.