Voetbal4u.com

Europa League Promes nog niet terug bij Ajax, Ten Hag start met Danilo

Quincy Promes zal vanavond bij de selectie zitten wanneer Ajax speelt tegen Getafe maar is nog niet fit genoeg voor een basisplek. Om zijn plaats zal de Braziliaan Danilo gaan starten.

De aanvaller viel tegen Heracles Almelo niet onverdienstelijk in, maar kon een nederlaag niet afwenden. Donderdag krijgt hij tegen Getafe de kans om zich in het basisteam te laten zien, meldt De Telegraaf. Achterin start Perr Schuurs, die dus ondanks zijn fout van vorige week weer het vertrouwen geniet. Op het middenveld maakt Carel Eiting zijn entree. Hij staat in de basis, net als Ryan Gravenberch. Daley Blind en Lisandro Martínez zijn de spelers die van achteruit voor voetbal moeten zorgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.