Voetbal4u.com

Spanje Superster Luis Suárez heeft ‘transfernieuws’ voor Ajax

In het verleden heeft Luis Suarez aangegeven graag te willen terugkeren bij Ajax. De spits van Barcelona is inmiddels 33 jaar dus de tijd begint te dringen zou je zeggen. Toch is de Uruguayaan niet van plan om Catalonie voorlopig te gaan verlaten.

In een interview met RAC1 vertelt de goalgetter: “Ik ben hier heel erg gelukkig en mijn familie ook. Ik zit bij een club waar ik altijd al heb willen zijn en voel me uitstekend op mijn gemak. Maar, ik hoef de beslissing niet te nemen. De club weet hoe ik erin sta, ik wil hier doorgaan. Er is mij nog helemaal niets verteld, maar dat hoeft ook niet, want ik heb een doorlopend contract.” Suárez ligt nog tot medio 2021 vast in het Camp Nou-stadion: “En als ik volgend seizoen zestig procent van de wedstrijden speel, dan wordt dat automatisch met één jaar verlengd.”

Het is geen geheim dat technisch directeur Éric Abidal op zoek is naar een nieuwe nummer negen: “Maar dat heb ik ook aangegeven: het zou goed zijn als de club een spits haalt die mij op termijn kan vervangen.” De naam van Lautaro Martínez van Internazionale wordt vaak genoemd: “Hij heeft al laten zien wat hij waard is bij Inter en het Argentijnse nationale elftal. Volgens mij voldoet Lautaro aan alle voorwaarden om ook bij Barça te slagen. Hij is een geweldige doelpuntenmaker…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.