Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars gaat voor oude Ajax-truc’

AZ is dichtbij de eerste landstitel sinds 2009. Ze staan op een gelijk puntenaantal met Ajax dat alleen een beter doelsaldo heeft. Clubwatcher Mike Verweij verwacht echter dat niemand minder dan Marc Overmars zich de komende tijd gaat mengen in de titelstrijd. De journalist van De Telegraaf zegt in de podcast Kick-Off dat hij verwacht dat de directeur spelerszaken een decenniaoude truc gaat inzetten.

“Toen Frank de Boer nog trainer was, werd tijdens een persconferentie gezegd dat Guus Hupperts een interessante speler was”, stelt Verweij. “Die heeft vervolgens drie seizoenen geen bal meer geraakt en is inmiddels helemaal van het podium verdwenen.”

Verweij denkt dat Overmars deze truc opnieuw gaat toepassen. “Marc Overmars kennende en kijkend naar de spanning in de competitie, verwacht ik dat Ajax zich op korte termijn zal gaan melden voor Stengs, Boadu en Wijndal. Die interesse gaat in de koppen van de spelers zitten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.