Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax denkt aan Marco Bizot als opvolger van Andre Onana’

De kans is groot dat Andre Onana aan het einde van het seizoen vertrekt bij Ajax. Volgens clubwatcher Mike Verweij zou AZ-doelman Marco Bizot zomaar eens zijn opvolger kunnen gaan worden.

AZ-doelman Marco Bizot zou volgens Verweij een ideale opvolger zijn. “Ajax moet op zoek naar een nieuwe keeper, Bizot heeft in de jeugd van Ajax gezeten…”, opent de Ajax-watcher in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Als Onana weggaat, dichterbij kun je ze niet halen. Het lijkt mij een uitstekende keeper voor Ajax, maar Bizot heeft volgens mij zijn contract verlengd en het gaat een stuk moeilijker worden.”

Of er al lijntjes zijn? “Niet dat ik weet, maar ik zou het een goede keeper vinden voor Ajax.” Valentijn Driessen kan zich daar goed in vinden. “Je weet wat je krijgt”, stelt de collega van Verweij, maar hij oppert ook een andere suggestie. “Je kan ook denken aan Cillessen, die vooral op de bank zit bij Valencia. Hij heeft afgelopen weekend wel gekeept, maar misschien kun je hem uit zijn lijden verlossen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.