Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Flinke opsteker lonkt voor Mohamed Ihattaren’

Binnenkort zal Ronald Koeman zijn selectie voor het Nederlands Elftal bekend maken. Het zou goed kunnen dat hij een debutant bij de groep gaat halen. Het AD zinspeelt op een eerste uitnodiging voor dé smaakmaker van PSV: “Koeman kan Mohamed Ihattaren daar voor het eerst in opnemen.

Dat was afgelopen november al de bedoeling, kort nadat het PSV-talent Nederland verkoos boven Marokko. Maar Ihattaren verwerkte in die periode ook het overlijden van zijn vader en bleef in overleg thuis.”

“En er is ruimte voor misschien nog één of twee andere namen, aangezien er met Memphis Depay en Donyell Malen sowieso twee man uit de vaste groep niet bij zijn door blessures. Koeman zocht Memphis laatst op in Rome, waar de spits de revalidatie van zijn kruisbandblessure doet. De bondscoach hoorde daar dat ‘alles loopt volgens hun planning,’ daarbij doelend op de planning van de speler en zijn behandelend arts”, aldus het AD.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.