Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars brengt Ten Hag duidelijk signaal over’

Ajax is op het moment bezig aan een zeer slechte reeks en zelf het kampioenschap staat inmiddels op het spel. Toch hoeft trainer Erik ten Hag volgens clubwatcher Mike Verweij voorlopig nog niet te vrezen voor zijn baan.

Of Ten Hag het seizoen afmaakt in Amsterdam? “Normaal gesproken wel”, reageert Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Hij heeft natuurlijk gigantisch veel krediet opgebouwd door de halve finale van de Champions League te halen en de dubbel te winnen. Bovendien hebben Ten Hag en Overmars zich aan elkaar gecommitteerd.”

“Overmars zou niet weggaan voordat het contract van Ten Hag zou aflopen óf dat Ten Hag weg zou zijn bij Ajax. Natuurlijk kan er veel druk op komen als Ajax verliest bij FC Utrecht, maar normaal staat de discussie van Ten Hag niet ter discussie”, aldus Verweij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.