Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong-concurrent staat voor gevoelige overstap’

Sinds de komst van Frenkie de Jong naar Barcelona moet Ivan Rakitic het doen met een reserverol. Hij is dan ook ontevreden en zet in op een vertrek. Naar verluidt is Atletico Madrid in hem geinteresseerd.

Het Spaanse medium Marca meldt dat de Kroaat wel oren heeft naar een nieuwe club, de interesse van Atlético komt hem dan ook niet slecht uit. Marca weet ook te melden dat er al contact tussen beide partijen is geweest, op initiatief van de middenvelder zelf.

Bovendien zou de familie van de Kroaat zelfs al in Madrid hebben gekeken voor een nieuwe woning, met het oog op een eventueel akkoord. Mochten de Madrilenen niet voldoen aan de salariseisen van Rakitic, dan moet hij zijn contract, die tot 2021 doorloopt, uitdienen bij Barcelona waardoor hij een transfervrije status krijgt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.