Voetbal4u.com

Italië ‘Serie A dreigt een maand stil te leggen door Coronavirus’

Italie dreigt de Serie A voor een maand stil te leggen vanwege de opkomst van het Coronovirus. Met name het Noorden van Italië is zwaar getroffen aan het uit China afkomstige virus. De afgelopen 24 uur zouden er maar liefst 27 mensen zijn overleden aan de gevolgen hiervan. De regering overweegt naar verluidt zelfs om alle sportevenementen een maand lang stil te leggen, aldus persbureau ANSA.

Dat zou enorme gevolgen hebben voor de Italiaanse Serie A. Er is al een achterstand ontstaan door het Coronavirus, maar een maand uitstel is zeer problematisch wetende dat de nationale teams eind mei al beginnen aan de EK-voorbereiding. Ook staan er nog een interlandperiode en allerlei finales op het programma.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.