Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ronald Koeman houdt rekening met Memphis Depay komend EK’

Bondscoach Ronald Koeman houdt deze zomer rekening met Memphis Depay. De sterspeler revalideert op het moment van een kruisbandblessure en zijn herstel ziet er goed uit. In een interview met Fox Sports zegt hij dat hij er rekening mee houdt dat Depay onderdeel van het team zal zijn.

Koeman was een aantal weken geleden nog op bezoek bij de topspits van Oranje. “Ik ben bij hem geweest en alles loopt volgens planning. Het gaat misschien wat sneller dan andere revalidaties gaan, maar het is veel te vroeg om conclusies te trekken.”

Ook bij Koeman overheerst veel respect over hoe Depay zich probeert terug te knokken. “Het is bewonderenswaardig hoe hij hierin staat. Laten we hopen dat het uitbetaald wordt. Ik houd er rekening mee dat hij erbij is, maar ook dat dat niet zo is. De tijd zal het leren.”

De komende tijd gaat de bondscoach proberen om het Nederlands elftal ook zónder Depay tot scoren te krijgen, maar ondertussen houdt hij nauw contact met de speler van Lyon. “Ik heb contact met Memphis en de dokter ook dus we moeten afwachten”, aldus Koeman.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.