Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Klaas-Jan Huntelaar kan overstap maken naar de MLS’

Het Atlanta United van trainer Frank de Boer heeft een grote klap opgelopen. Ze zijn haar topscorer Josef Martinez namelijk kwijt met een blessure. De Amerikanen kunnen dan ook voor een langere periode niet over de aanvaller beschikken en zoeken daarom naar een vervanger.

MLSsoccer.com maakte vervolgens een lijstje van potentiële namen waarvoor Atlanta United kan gaan en daar stond ook een Nederlandse naam op. Het medium stelt dat Klaas Jan Huntelaar mogelijk een belangrijke rol in de spits kan spelen.

Het is echter de vraag of Huntelaar na Ajax nog naar een andere club wil. De Nederlandse spits komt dit seizoen dan wel nauwelijks tot niet in actie, maar is inmiddels ook alweer 36 jaar oud. Daarom kan het zomaar zijn dat Huntelaar na dit seizoen zijn schoenen aan de wilgen hangt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.