Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV moet blijven vrezen voor miljoenenbod op vleugelaanvaller’

PSV zal er veel aan doen om Mohamed Ihattaren nog een seizoen bij de club te houden maar ook vleugelaanvaller Cody Gakpo is zeer gewild op de transfermarkt. In januari werd Gakpo al gelinkt aan een transfer naar Engeland of Frankrijk. Dat gerucht verdween al snel weer naar de achtergrond, maar zijn recente vorm heeft als gevolg dat de clubs geïnteresseerd blijven. Volgens HITC Sports is de kans aannemelijk dat er in de zomer een serieus bod op tafel komt.

Clubs als Newcastle United en Olympique Lyon worden genoemd. PSV verkocht in januari Steven Bergwijn al voor een miljoenenbedrag aan Tottenham Hotspur, waardoor de jonge aanvaller zich definitief in de basis heeft weten te spelen. Tegen Feyenoord (1-1) pikte hij andermaal een doelpunt mee.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.