Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord in onderhandeling over Kokcu, miljoenentransfer hangt in de lucht’

Het ziet ernaar uit dat Orkun Kokcu de overstap gaat maken naar een andere club dan Feyenoord. De Rotterdammers zijn namelijk in onderhandeling met Arsenal over een transfer. Dit weet The Daily Mail althans te melden.

De Engelse krant schrijft dat The Gunners de onderhandelingen met het kamp van Kökcü onlangs geopend hebben. De negentienjarige middenvelder moet naar verluidt 26,5 miljoen euro kosten.

Daarmee zou hij in één klap de duurste vertrekker in de historie van Feyenoord zijn. Het record staat nu op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 voor 18 miljoen euro naar Liverpool ging. Kökcü lijkt nu dus op weg naar Arsenal. Chelsea, Sevilla en Real Betis zijn ook geïnteresseerd, maar zijn nog niet in actie geschoten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.