Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Clubs schrikken zich dood van vraagprijs Myron Boadu’

Er is veel interesse voor Myron Boadu. Zo hebben vrijwel alle topclubs in de Serie A interesse hem alleen is het de transfersom die de club weerhoudt om toe te slaan. Volgens de krant Tuttosport denken Juventus, Napoli én AC Milan na over het uitbrengen van een bod op de pas achttienjarige spits, maar technisch directeur Max Huiberts weet natuurlijk wel wat hij in huis heeft en zet volgens de laatste berichten uit Italië hoog in.

Het bieden begint namelijk bij 20 miljoen euro, maar de verwachting in het AFAS Stadion zou zijn dat de international van het Nederlands elftal nog veel meer op zou kunnen leveren…

Calciomercato weet daarnaast te vertellen dat zaakwaarnemer Mino Raiola een behoorlijke commissie vraagt om een eventuele deal rond te maken. Op die manier wordt Boadu dus wel heel duur en er zijn partijen die het niet aandurven met de doelpuntenmaker.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.