Voetbal4u.com

De Ligt maakt indruk tegen Inter: ‘Beste man in de achterhoede’

Matthijs de Ligt speelde gisteren met Juventus tegen Inter en wist met 2-0 te winnen. De mandekker speelde de hele wedstrijd en maakte indruk. De media is dan ook lovend over zijn optreden.

Het Italiaanse medium Calciomercato beoordeelde De Ligt met een 7, waar ze Stefan de Vrij maar een 5,5 gaven. “Uitstekend, op dit moment is De Ligt de beste man in de achterhoede van Juventus, De Vrij was niet doortastend, maar vooral héél ongelukkig tijdens de 1-0 van Ramsey.”

“De Ligt was achterin constant op zijn post, maar hij liet zich ook in aanvallend opzicht gelden met gevaarlijke kopballen”, zo schreef Eurosport over de oud-Ajacied. die hem een 7 gaf. “Niet De Vrij zoals we hem kennen. In aanloop naar de 1-0 oogde hij apathisch en zelfs een beetje onzeker.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *