Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham wil deze zomer opnieuw gaan shoppen bij PSV’

Afgelopen winter haalde Tottenham Hotspur sterkhouder Steven Bergwijn weg bij PSV en deze zomer willen ze weer gaan shoppen in Eindhoven. De Londense club heeft de pas zestienjarige linksback Nawaaz Landfeld op het oog voor de toekomst, zo weet The Sun.

Landfeld heeft nog geen minuten gemaakt in PSV 1. Op dit moment speelt de verdediger nog voor de Onder 17-ploeg van de Eindhovenaren, maar mogelijk komt het helemaal niet van een doorbraak in het Philips Stadion. Tottenham ziet namelijk veel potentie in hem en zou mogelijk al snel willen toeslaan.

Tottenham haalde eind januari Steven Bergwijn al op voor ruim dertig miljoen euro en dat heeft de clubleiding een goed gevoel opgeleverd. De Premier League-club zou daarom willen toeslaan in de zomer, zeker omdat de gevolgen van Brexit dan nog niet voelbaar zijn op de transfermarkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.