Voetbal4u.com

Eredivisie Pierre van Hooijdonk zet vraagtekens bij Feyenoord-afspraak met Robin van Persie

Pierre van Hooijdonk plaatst zijn vraagtekens bij de aanstelling van Robin van Persie bij Feyenoord. Hij moet zich gaan richten op het trainen van spits Robert Bozenik.

Van Persie gaat het een dag in de week doen, maar Van Hooijdonk zet daar zijn vraagtekens bij. “Ik heb twee keer de mogelijkheid gehad. Ik ben gevraagd door Fred Rutten en Ronald Koeman. Maar ik vind het geen één-keer-in-de-week-job”, zegt Van Hooijdonk bij FC Rijnmond.

“Als je het echt serieus doet moet je onderdeel zijn van de staf en bij iedere training aanwezig zijn en die observeren. Je hoeft niet eens écht iets te doen, maar je kunt iemand af en toe bij je roepen en een situatie uitleggen. Eén keer in de week vind ik echt te weinig.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published.