Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Berghuis wordt gevolgd door Ajax’

Martijn Krabbendam de clubwatcher van Feyenoord is ervan overtuigt dat Feyenoord-sterkhouder Steven Berghuis in de belangstelling staat van Ajax. Of de speler zelf openstaat voor een overstap is nog maar zeer de vraag.

“Ze kunnen hem zo betalen, maar ik denk niet dat hij dat doet”, zegt Krabbendam. “Hij kan alles maken, maar ik denk niet dat hij vindt dat hij het kan maken. Van Feyenoord naar PSV was al een brug te ver. Er waren redenen genoeg om het wel te doen, maar hij wilde het niet.”

“Honderd procent zeker dat Berghuis op de lijstjes staat bij Ajax, misschien vorig jaar al. Je kent Ten Hag, die houdt van zulke spelers. Dan zal hij wel moeten verhuizen”, zegt Krabbendam met een knipoog.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.