Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV slaat grote slag en verslaat een aantal grote clubs’

PSV heeft een grote slag geslagen. Het Eindhovens Dagblad weet namelijk te melden dat Noni Madueke zijn contract gaat openbreken en verlengen tot medio 2025.

Het medium schrijft: “Het management van het bijna 18-jarige talent en PSV hebben een concept-akkoord en werken momenteel de laatste punten en komma’s uit. Madueke wordt dinsdag 18 jaar en volgens de huidige planning tekent hij dan ook direct zijn nieuwe contract, waarmee PSV dus nog ruim vijf jaar verzekerd is van zijn diensten.”

Madueke maakte zondag zijn basisdebuut bij PSV. “Het gaat bij PSV razendsnel met de jonge aanvaller, die wordt beschouwd als een zeer groot talent voor de toekomst. Madueke werd in 2018 transfervrij weggeplukt bij Tottenham Hotspur en staat nu nog tot 2021 onder contract.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.