Voetbal4u.com

‘Noni Madueke wees grote clubs af voor verlenging bij PSV’

PSV heeft een grote slag geslagen door het grote talent Noni Madueke tot medio 2024 aan zich te binden. Ze hebben hiermee een aanval van een aantal grote clubs afgeslagen.

De Telegraaf schrijft: “Met zijn contractverlenging tot medio 2024 bij PSV, heeft Noni Madueke stug vastgehouden aan het plan dat hij voor zichzelf heeft uitgestippeld. De Engels jeugdinternational heeft miljoenenaanbiedingen van onder meer Manchester City, Borussia Dortmund, Arsenal en Red Bull Leipzig laten schieten.”

“Dat de top van Europa zich roerde om Madueke binnen te halen, benadrukt zijn status van groot talent”, weet het medium. “Naast de concrete interesse van Manchester City en Arsenal, informeerde de complete Engelse top naar Madueke. De aanvaller, die vandaag 18 jaar oud werd, is voor clubs uit de Premier League tevens interessant vanwege zijn homegrown-status.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *