Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Robert Bozeník kan Feyenoord-actie bijna niet geloven’

Robin van Persie is sinds deze week spitsentrainer bij Feyenoord. Robert Bozenik is in ieder geval erg blij met de komst van de voormalige superspits.

De Telegraaf schrijft vandaag: “Advocaat gaf al eerder aan dat het een zegen is voor zijn ploeg als ‘een van ’s werelds beste spitsen’ jonge, talentvolle aanvallers wil ondersteunen. Niet alleen met woorden, maar ook met daden. Vorige week maakte de in de winterse transferperiode aangetrokken Bozeník voor het eerst kennis met de man, die topscorer aller tijden is bij het Nederlands elftal, die in de Oranje-historie een van de mooiste doelpunten op een WK (tegen Spanje) maakte en die de ervaringen meebrengt van Feyenoord, Arsenal, Manchester United en Fenerbahçe.”

De krant gaat verder: “Bozeník verkeerde volgens zijn medespelers in de zevende hemel. Hij was al zijn hele leven fan van Van Persie en droeg bij zijn oude club zelfs hetzelfde rugnummer (32) als de Nederlander. De Slowaak kon bijna niet geloven dat zijn held de bereidheid heeft om hem de kneepjes van het vak bij te brengen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.