Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax krijgt belangrijk nieuws over David Neres’

Erik ten Hag en de fans van Ajax hoeven voorlopig nog niet te rekenen op de terugkomst van David Neres. Volgens de Telegraaf is de Braziliaanse vleugelflitser pas op zijn vroegst weer half april inzetbaar voor de Amsterdammers.

De krant meldt op woensdagochtend: “De terugslag die David Neres heeft in de revalidatie na zijn eenvoudige meniscusoperatie, is groter dan gedacht. De Braziliaan wordt inmiddels vier dagen in de week buiten Ajax klaargestoomd voor zijn rentree en de verwachting is dat Erik ten Hag niet voor half april over de buitenspeler kan beschikken.”

Men vervolgt: “Het herstel van Neres wordt zodoende een gebed zonder end. De Ajax-speler werd op 5 november 2019 in het duel met Chelsea (4-4) in de 72e minuut vervangen door Perr Schuurs. Drie dagen later – op de persconferentie van Erik ten Hag voor het duel met FC Utrecht – werd bekendgemaakt dat Neres een knieblessure had opgelopen en de week erna werd hij geopereerd aan zijn meniscus. In december zei Ten Hag dat hij Neres na de winterstop terug verwachtte en in Qatar hervatte de speler volgens planning (gedeeltes van) de groepstraining. Daarna ging het mis. Waar precies en wanneer is – mede door de privacywet – niet bekend. Een nieuwe operatie was niet nodig.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.