Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Roger Schmidt in beeld als nieuwe hoofdtrainer van PSV’

Roger Schmidt is voor PSV een kandidaat om de nieuwe hoofdtrainer te worden. Deze naam zing al een tijdje rond in Eindhoven maar de club zelf brengt nog niets hierover naar buiten. De trainer maakte furore voor zichzelf bij de club Red Bull Salzburg.

Ernest Faber werd in december geposteerd als de interim-trainer van PSV na het ontslag van Mark van Bommel en sindsdien was het stil in Eindhoven. Inmiddels weet een PSV-bron aan het Eindhovens Dagblad te melden dat de Duitse Schmidt ‘op zeker’ in beeld is voor de vacante functie volgend seizoen. Schmidt maakte eerder furore als trainer van Red Bull Salzburg, destijds de Europa League-beul van Ajax. Hij werkte later nog drie seizoenen bij Bayer Leverkusen. Hierna vertrok hij naar Beijing Guoan, waar hij in 2019 de deur dichttrok.

Hoewel zijn naam dus rondzingt in Eindhoven, blijft het gissen geblazen. De club liet een maand geleden weten dat er gesprekken gevoerd zijn met een mogelijke kandidaat, maar alle bestuursleden en leidinggevenden houden de kiezen op elkaar. “De gespreksverslagen zitten voorlopig alleen in de koffers van Toon Gerbrands en John de Jong. Daar blijven ze nog even. Ik weet het niet en velen met mij denk ik ook niet”, zegt een PSV-functionaris tegen de krant, waardoor het voorlopig nog even afwachten lijkt voor de PSV-fan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.