Voetbal4u.com

‘Feyenoord strijdt met Europese top om Belgische middenvelder’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord heeft zich in de strijd gemengd om het grote Belgische talent Aster Vranckx. Dat weet het Gazet van Antwerpen te melden. De scouts van Feyenoord zouden al een paar keer zijn ‘afgezakt’ naar België om Vranckx te bekijken. De talentvolle middenvelder maakt dit seizoen indruk in België, maar dus ook daar buiten.

Naast Feyenoord schijnen ook Europese grootmachten als Juventus, AC Milan, Manchester City en Bayern München interesse te hebben, dus is het nog maar de vraag of de komst van Vranckx haalbaar is. Hij is een 17-jarige middenvelder van KV Mechelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *