Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord: ‘Klassieker-kaarten blijven vooralsnog geldig’

Feyenoord heeft de supporters voorlopig gerust gesteld. De kaarten voor de Klassieker blijven namelijk voorlopig gewoon geldig. Dit heeft de club vandaag benadrukt.

Stadiondirecteur Jan van Merwijk reageert voor de camera van Feyenoord TV op de maatregelen. “We zagen het eerlijk gezegd niet aankomen dat dit besluit genomen zou worden, maar uiteraard volgen we richtlijnen. Een aantal dingen houden we nog wel in de lucht, om dat ook maar even uitdrukkelijk te zeggen”, vervolgt Van Merwijk. “De winkels mogen gewoon openblijven en dat betekent dat ook de fanshops van Feyenoord open blijven.”

Evenementen en activiteiten met minder dan honderd personen zijn nog wel toegestaan en dus gaan er meer zaken binnen Feyenoord gewoon door. “Dat betekent dat de brasserie gewoon nog open is en dat we ook rondleidingen in het stadion tot honderd personen – of überhaupt bijeenkomsten tot honderd personen – gewoon nog kunnen accommoderen in het stadion.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.