Voetbal4u.com

‘Real Madrid verkiest Fekir boven komst van Donny van de Beek’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Een deceptie dreigt voor Ajax-middenvelder Donny van de Beek. Hij zou namelijk van de zomer aan gaan sluiten bij de selectie van Real Madrid maar nu lijkt er zand in de motor te zijn gekomen. De bestuurders van de Spaanse grootmacht zouden namelijk hun oog hebben laten vallen op Nabil Fekir.

De voormalige voetballer van Olympique Lyon heeft bij zijn nieuwe club al zeven treffers gemaakt en drie assists afgeleverd. Ook is het prijskaartje van Fekir niet zo hoog. Waar Van de Beek meer dan 50 miljoen euro moet kosten, kan Real Madrid Fekir voor de helft ophalen.

Het zou een behoorlijke domper zijn voor de Nederlandse International die afgelopen zomer al richting Spanje leek te gaan. Die transfer ging uiteindelijk door enkele details niet door. Mogelijk laten andere Europese clubs alsnog hun oog op de jonge middenvelder vallen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *