Voetbal4u.com

Italië ‘Na Arteta en Rugani nu ook Paulo Dybala besmet met coronavirus’

In navolging van Arsenal-trainer Mikel Arteta en Juventus-verdediger Daniele Rugani heeft nu ook Juve-aanvaller Paulo Dybala het coronavirus. Dit weet het Argentijnse medium El Nacional te melden.

De hele ploeg werd inmiddels al in quarantaine gezet na het nieuws over Rugani, net als tal van andere medewerkers van de Italiaanse kampioen. Dat deed ook de ploeg van Internazionale, dat het weekend daarvoor nog een wedstrijd afwerkte tegen Juventus. In de Serie A heeft men ook besloten om niet te voetballen tot begin april.

Daarmee is Dybala de volgende grote naam die besmet raakt door het virus. Eerder raakte al bekend dat onder andere Arteta, Rugani en mogelijk Man City-verdediger Benjamin Mendy het virus hebben opgelopen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.