Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax krijgt transfernieuws over Jan Vertonghen’

Al een tijdje wordt er driftig gespeculeerd over een terugkeer van Jan Vertonghen bij Ajax. Maar het lijkt erop dat dit er niet van gaat komen. De mandekker lijkt namelijk op weg te zijn naar Internazionale.

In de aankomende zomer loopt zijn contract af en dat betekent dat hij transfervrij is. Volgens Tuttosport ligt Inter op poleposition om hem over te nemen van Tottenham Hotspur, in navolging van Christian Eriksen, die al actief is in het Giuseppe Meazza.

Vertonghen wordt binnenkort al weer 33 jaar oud en dat betekent dat hij vermoedelijk nooit meer voor Ajax zal spelen als hij nu een contract ondertekent in Milaan. Overigens nam directeur voetbalzaken Marc Overmars onlangs nog wel contact op met het management van de Belg, maar die bleek te duur. Tottenham vroeg in de winterstop namelijk 12 miljoen euro voor zijn speler en bovendien wilde de verdediger een salaris verdienen waar Ajax weinig trek in had…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.