Voetbal4u.com

Eredivisie Denzel Dumfries: “Dit zie je normaal alleen in tv-series”

De hele wereld is op het moment in de ban van het coronavirus. Ook de voetbalwereld wordt niet gespaard en dit heeft natuurlijke ingrijpende gevolgen. In de Eredivisie worden nu geen wedstrijden gespeeld en het is nog maar de vraag wanneer dit weer gaat gebeuren.

Bij PSV houdt men zich in ieder geval aan de maatregelen die het kabinet heeft opgesteld. De Telegraaf schrijft: “PSV houdt zijn spelers strikt van elkaar gescheiden in de voetballoze periode tot 6 april. Om de spelers fit te houden gedurende de coronacrisis, namen de Eindhovenaren maandag maatregelen die puur gericht zijn op het individu. De spelers van PSV en Jong PSV hebben een op maat gemaakt individueel trainingsprogramma gekregen, dat zij thuis moeten afwerken. Zij dienen zich één keer per week te melden op De Herdgang, maar dat zal zijn zonder elkaar te zien. Individueel zullen zij dan een gezondheids- en fitheidscheck ondergaan.”

Aanvoerder Denzel Dumfries reageert: “Het is het juiste besluit geweest om alles even helemaal stop te zetten. Je weet niet wie het onder de leden heeft, zelf of in zijn omgeving. We hebben jongens met kinderen in de selectie, dat is veel te gevaarlijk. Het is heel heftig wat er allemaal gebeurt, dit zie je normaal alleen in tv-series.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.