Voetbal4u.com

Eredivisie Arjen Robben: “Dat gevoel was ook zo weer weg”

Arjen Robben stopte afgelopen seizoen na een mooie carriere met profvoetbal. De dribbelaar heeft sindsdien nog geen spijt van zijn beslissing gehad.

“De keuze om te stoppen was supermoeilijk: de moeilijkste die ik ooit heb gemaakt in mijn leven”, reageert de oud-speler van FC Groningen, PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern aan Runner’s World. “Het eerste halfjaar ging het prima, ik was echt aan het genieten van mijn gezin en de familie.”

Robben vervolgt: “Ik miste het voetbal niet. Alleen in december, net voor de kerst, was er een korte periode dat ik een wedstrijd op tv zag en het even begon te kriebelen. Dat gevoel kwam ineens opzetten, maar was ook zo weer weg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.