Voetbal4u.com

‘Ajax zal een waanzinnig bod op tafel moeten leggen voor deze speler’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

In navolging van de Braziliaan Antony die in de zomer naar Ajax trekt willen de Amsterdammers nog een Braziliaan hebben. Ze hebben hun pijlen namelijk gericht op Pepe. Dit blijkt uit de berichtgeving van de website Transfermarkt.

Volgens de desbetreffende website is de marktwaarde van de Grêmio-aanvaller van één miljoen euro naar 8,5 miljoen euro gestegen. Dat is echter geenszins het bedrag waar Ajax voldoende aan zal hebben. In diens contract staat zelfs een gelimiteerde transfersom van vijftig miljoen euro.

AS Roma en Paris-Saint-Germain wilden eerder tien miljoen euro betalen voor Pepê, maar daar wilde Grêmio niet eens naar luisteren. Ajax zal dus een fors hoger bedrag moeten ophoesten. Er circuleerde al een bericht dat de clubleiding aan een bod van zo’n twintig miljoen euro denkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *