Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord grootste gedupeerde in titelstrijd bij bizar scenario’

De Eredivisie ligt stil en het is nog maar de vraag wanneer deze kan worden hervat. Ajax, AZ, Feyenoord en PSV hopen nog een gooi te kunnen doen naar het kampioenschap maar er is een theorie dat de laatste duels nog gespeeld moeten worden terwijl de transfers al plaatsvinden.

Het Algemeen Dagblad heeft uitgezocht welke spelers de slotfase van het seizoen mogelijk missen. Dat kan te maken hebben met aflopende (huur)contracten of spelers die een transfer gaan maken. In het geval van Ajax gaat het om vier spelers. Hakim Ziyech is verkocht aan Chelsea, terwijl Klaas-Jan Huntelaar, Ryan Babel en Bruno Varela na 30 juni niet meer speelgerechtigd zouden zijn.

Achtervolger AZ noteert slechts drie spelers in deze categorie: Stijn Wuytens, Ron Vlaar en de jonge Kenzo Goudmijn. Dat is een schril contrast met Feyenoord, dat maar liefst acht spelers dreigt te moeten missen als het seizoen na 30 juni nog doorgaat. Het gaat om Leroy Fer, Renato Tapia, Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden,Rick Karsdorp, Edgar Ié, Oguzhan Özyakup en Elber Evora.

PSV moet mogelijk een handvol spelers missen. Volgens het AD gaat het om Daniel Schwaab, Ibrahim Afellay, Yanick van Osch en de huurlingen Ricardo Rodríguez, Konstantinos Mitroglou.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.