Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Liverpool wil Ajax-verlenging dwarsbomen’

Ajax wil dolgraag het contract verlengen van het talent Ryan Gravenberch maar het is de vraag of ze zijn zaakwaarnemer Mino Raiola nog kunnen overtuigen.

Die twijfel zal toenemen nu de buitenlandse interesse toeneemt. Volgens La Gazzetta dello Sport zijn AS Roma en Juventus zeker niet de enige club met belangstelling voor de Ajax-middenvelder. Gravenberch zou namelijk ook bij Liverpool op het wensenlijstje staan.

Met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum plus een aantal talenten heeft Liverpool goede ervaringen opgedaan. De club ziet het dan ook wel zitten om met Gravenberch opnieuw een Nederlander in te lijven. Naar verluidt is er tien tot twaalf miljoen euro nodig om deze transfer te realiseren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.